OTVOREN POZIV ZA PRIJAVE ZA FEST FORWARD ZA 2022.GODINU

FEST Forward je međunarodno koprodukcijsko tržište i platforma za umrežavanje koja se fokusira na kinematografiju jugoistočne Evrope sa ciljem da unaprijedi evropske koprodukcije sa ovim regionom. Sijledeće izdanje održaće se u Beogradu, 27. februara – 1. marta 2022. godine, tokom Beogradskog međunarodnog filmskog festivala.

Prijave su otvorene za projekte igranih filmova, sa pridruženim producentom, u bilo kojoj fazi razvoja, sa vezom sa jugoistočnom Evropom u predmetnom ili produkcijskom kontekstu. Prihvatljive zemlje / Prihvatljivi projekti: Albanija, Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Mađarska, Sjeverna Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Italija, Ukrajina i/ili projekti povezani u predmetu sa ovim zemljama.

Ukoliko želite da se prijavite za FEST Forward 2022, molimo pročitajte Pravilnik, popunite on-line formular za prijavu i priložite sva potrebna dokumenta do 25. januara 2022. (ponoć GMT).

Odabrani projekti će se takmičiti za partnerske nagrade i nagradu FEST Forward Best Pitch, koja uključuje novčanu nagradu od 5.000 € za razvoj FEST Forward projekta.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na pitch@festforward.rs a sve dodatne informacije svi zainteresovani mogu pronaći putem web stranice https://www.festforward.rs/.