MEDITERAN FILM FESTIVAL OTVORIO PRIJAVE ZA MMF SCHOOL 2021

MFF je i najstariji festival dokumentarnog filma u regiji obzirom da se na njemu natječu isključivo dokumentarni filmovi, a i veći dio popratnog programa baziran je na dokumentarcima. Jedan je od rijetkih festivala koji novčano nagrađuje pobjednike festivala te im na taj način pomaže u ostvarivanju novih filmskih projekata. U sklopu samoga MFF-a organizira se i škola Filmske kulture s relevantnim predavačima. Svake godine u MFF radionici nastane i kratki dokumentarni film koji prikažemo na zatvaranju festivala.

Radionica za napredne održat će se od 17. do 28. kolovoza 2021., gdje će polaznici sudjelovati u stvaranju kratkog igranog ili dokumentarnog filma. Uz pomoć partnera iz organizacije Outside The Lens i produkcije Circe 3 MMF će producirati dva filma koji će biti prikazana na zatvaranju 22. Mediteran Film Festivala.

Tim učenika, mentora i predavača udružit će se u pisanju scenarija, produciranju, snimanju i montiranju filmova i tako proći kroz sve faze važne za nastanak filmskog djela.

Svi oni koji se prijave, a do sada nisu sudjelovali na našim radionicama, moraju proći radionicu za početnike koja će se održati od 9. do 11. kolovoza 2021. I ove godine radionica kao i sam festival podržan je od Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

Prijavite se ovdje za MFF School 2021.

Sve dodatne informacije potražite na mffschool@gmail.com.