PRIJAVE ZA MIA CO PRODUCTION MARKET PRIMAJU SE DO 04.JULA

Ne propustite priliku da predstavite svoj projekat na MIA 2022. Predstavite svoj projekat publici profesionalaca iz industrije i vrhunskih međunarodnih igrača iz produkcijskih i distributivnih kompanija, OTT platformi i emitera, kao i agenata i finansijera.

MIA je centar u kojem se susreću izvrsnosti audiovizuelne industrije uronjene u živu italijansku kulturu: izuzetan sadržaj, dosljedne subvencije, zapanjujuće lokacije, odlične produkcijske kompanije, nagrađivani talenti; Italija je danas savršeno mjesto za mjesto vašeg poslovanja, u brzom medijskom okruženju.

Osim toga, MIA se održava na najnevjerovatnijim lokacijama Vječnog grada, od svjetski poznatih starih Rimljana do renesansnih zgrada, te predstavlja najekskluzivnije okruženje za sklapanje poslovnih dogovora za projekte svih autora i producenata.

Radna atmosfera sa jednog od predhodnih izdanja MIA marketa

MIA je međunarodni market koji spaja sve segmente audiovizuelne industrije (Film | Drama | Dok). Sa preko 2000 profesionalaca iz 58 zemalja koji učestvuju u svakom izdanju, MIA je vrijedna platforma za vrhunske igrače nacionalne i međunarodne filmske industrije kao što su producenti i distributeri vrhunskog sadržaja: središte gdje počinju kazališne ponude i transnacionalne TV serije, i mjesto gdje se uspostavljaju i jačaju poslovni odnosi između globalnih tržišnih lidera.

Na marketu su međunarodni producenti, naručioci urednici, kreatori sadržaja, talenti na ekranu i van ekrana, kupci i šefovi akvizicija, šefovi drame, rukovodioci programa i produkcije, međunarodni distributeri, privatni i javni fondovi, finansijski partneri, agenti za talente i pakovanje, PR & Publicity, Međunarodni prodajni agenti.

Svoje projekte svi zainteresovane producentske kuće i autori iz BiH i regiona mogu prijaviti na zvaničnoj web stranici marketa OVDJE.